Historie

In 2013 werd de HVV (Handbal - Volleybal - Voetbal) Sportveiling opgezet. De veiling was een initiatief van de samenwerkende verenigingen met een tweeledig doel. Een: het opzetten van een leuk evenement voor de leden en aanhangers, en twee: een financiële steun in de rug voor de drie verenigingen. Het evenement vind traditiegetrouw plaats in ons centraal gelegen dorpshuis AHOJ, in Februari. De samenwerkende verenigingen verzorgen de gehele avond in samenwerking met Ron en Karianne, en alle vrijwilligers van de organisatie. De kavels worden geleverd door een actieve zoektocht van de organisatie, en de giften van allerlei sympathisanten. Wij hopen ieder jaar weer een succesvol evenement op te zetten, en zetten ons daar ook de volle 100% voor in!

 

Handbal- en voetbalvereniging Hollandia T en volleybalvereniging De Boemel gaan op herhaling. De eerste veiling was een enorm succes. Een geweldig gezellige avond waar iedereen enorm van heeft genoten en een geweldige opbrengst. Zoals jullie de laatste jaren hebben kunnen lezen gaat het prima met de drie verenigingen en ze timmeren nog steeds hard aan de weg. Dit gaat uiteraard niet zomaar. Daar moeten ze wel wat voor doen!! Een vereniging gezond en bereikbaar voor iedereen te houden kost steeds meer. Daarom hopen de verenigingen dat u weer klaar bent voor een knallende avond. Er wordt namelijk hard gewerkt aan het organiseren van de 2e sportveiling. Deze staat gepland op 4 februari 2017. Zet deze datum alvast in uw agenda. U vraagt zich misschien af wat er met de opbrengst van de vorige veiling is gebeurd! Nu, deze middelen zijn gebruikt voor o.a. het opknappen van de kantine, scorebord, trainingsmateriaal, nieuwe website en doelen.

 

Ook voor de komende periode kunnen we de middelen goed gebruiken. We moeten voorbereid zijn op minder subsidie vanuit de overheid. We willen materiaal aanschaffen voor onderhoud van de velden, aanschaffen nieuwe dugouts, vervangen van het dak van het kleedgebouw, en eerlijk is eerlijk, een gedeelte zal gebruikt worden om de contributie op een acceptabel niveau te houden. Alhoewel we er niet aan ontkomen om desondanks regelmatig een contributieverhoging toe te passen om de kostenstijging op te vangen. Dit geldt met name voor het gebruik van de sporthal en de contributie aan de bonden. Deze kosten stijgen ieder jaar.

 

Reactie na de veiling in 2017:

Ten eerste wil de organisatie van de HVV sportveiling al haar vrijwilligers bedanken! Wij bedanken de wijklopers voor het wegbrengen en ophalen van de flyers. Wij willen ook de mandenmakers bedanken. Zij hebben super hard gewerkt om alle manden met mooie spullen te vullen! Verder willen wij ook onze nadrukkelijke dank uitspreken voor alle sponsoren en mensen die kavels ter beschikking hebben gesteld voor de veiling. Ron en Karianne willen wij ook weer graag bedanken voor het gebruik van de faciliteiten van het Ahoj. Ook willen wij de overkoepelende drie verenigingen en haar vrijwilligers bedanken voor al hun ondersteuning, tijd, en moeite. 

 

Als laatste willen wij ook u bedanken. U heeft voor een prachtig resultaat voor de samenwerkende verenigingen gezorgd, en voor een hele gezellige avond! Dank hiervoor!

 

Wij hebben ook via deze bijznder mooie veiling weer een bijzonder mooi bedrag opgehaald voor de verenigingen. 

Dit jaar heeft de sportveiling €30.000,- opgeleverd!! 

Dank u allen!!

 

 

Reactie na de veiling in 2013:

Tuitjenhorn een dorp met een sporthart!

 

H.V.V. Sportveiling is een enorm succes geworden. We waren om 14.00 uur klaar. De spullen klaargezet en alles getest. Wij zaten toen nog met 2 vragen:

 

,,Hoeveel mensen zouden er komen en wat wordt er geboden"

 

Het AHOJ zat met 450 bezoekers bomvol! Ron en Karianne, bedankt; jullie hadden het super voor elkaar! Onder het toeziend oog van notaris mevrouw Wijnbeld, ging de veiling van start met als afslager Piet Burger. Voor de pauze kon je zien dat iedereen aftastte met bieden, maar na de pauze werd er flink geboden. De uiteindelijke opbrengst overtrof al onze verwachtingen.

 

€ 35000,00!!

 

Wat opviel was, dat iedereen eensgezind was, onder genot van een drankje gezellig zat te babbelen, en ondertussen de vinger opstaken. Wat een fantastisch evenement door en voor 3 sportverenigingen (Handbal vereniging Hollandia T, volleybalvereniging de Boemel en Voetbalvereniging Hollandia T). Samenwerken, saamhorigheid en gemeenschapszin is wat we gevoeld hebben in zowel de voorbereiding als op de veilingavond zelf.

 

Tuitjenhorn en omstreken met een sporthart!

 

De organisatie kijkt vol trots terug en wil iedereen die zich voor dit evenement heeft ingezet nogmaals hartelijk bedanken.

 

"Bedankt Allemaal"

 

~ Het organisatiecomité